Dies

Junior Kamer Het Markiezaat staat ook voor tradities en gezelligheid. Misschien wel het beste voorbeeld daarvan is ‘de Dies’. Dan vieren we de oprichting van onze kamer met een gala. Dit vindt altijd plaats in de voorlaatste week van november. Tussen de gangen van het diner door wordt teruggeblikt op het voorbije jaar en vooruitgekeken naar het aanstaande. We nemen afscheid van het oude bestuur en het nieuwe maakt haar plannen bekend. Tevens worden er awards uitgereikt aan de leden die zich op de een of andere manier hebben onderscheiden. Zo was er de “Jonge hond award” voor de tomeloze inzet van Sven en de “Lampje award” voor het beste idee van Judith. Maria en Marloes, die afscheid namen, stelden nog een nieuwe award in die werd uitgereikt aan de bijna-geknakte haan Jurgen: de “Nestor award”. Na afloop van het diner werd er nog een tijdje nagefeest op de dansvloer, waarna het gezelschap zich verplaatste naar een feestcafé in de stad.